Tidligere prosjekter- før mitt møte med Nordic Chic Kalkmaling

Før jeg begynte med Nordic Chic kalkmaling prøvde jeg flere forskjellige typer kalkmaling. Noen var jeg helt OK-fornøyd med, andre ikke fornøyd i hele tatt. Her har jeg samlet noen av "datidens" prosjekter. Noen små, noen store. Felles for de alle er at de har krevd minimalt med forarbeid og de har fått en fornyet verdi i sine hjem.

 Et lakkert furubord fikk ny look. Lysestakene oppå ble også malt.  Lakkert salongbord fikk ett strøk maling. Her brukte jeg ikke forsegling da platen var i glass og behovet for vask av treverk var minimal.  Bordplaten malt vått-i-vått med tre farger deretter lakkert.   
Alle tre bordene ble malt med kalkmaling, ingen forarbeid. Spisebordet ble lakket til slutt, det lyse vokset, det blå ubehandlet. 

  Spisestue malt for kunde. To farger, ikke videre shabby, glatte flater, jevn maling.   Et skap som fikk en ganske så ny look med vått-i-vått og tørrbrushing.   Bokhylle i forskjellige gråtoner. Forseglet hyllene med lakk.   Seng og nattbord malt vått-i-vått, forseglet med voks.
Spisestue, skap, bokhylle, seng og nattbord malt på bestilling. Spisebordplaten forseglet med lakk, bokhyllen lakket i hyllene, sengen vokset, resten ikke etterbehandlet. 

Speilet fikk gjennomgå med en grunnfarge, deretter krakelering, så brun oppå. deretter lys og grå voks.   Skap/skjenk, ramme og lysestaker malt med kalkmaling. Forseglet med voks.
Speilet fikk en runde med grunnfarge. Deretter krakelering og brunt. Forseglet med lys voks. Skrivebord, skjenk, ramme og lysestaker også malt. 

Stoffstol malt med kalkmaling, forseglet med voks- like fin i dag som for to år siden.     Stoff og treverk malt, forseglet med voks.
Stoffstolene ble malt med nye farger og forseglet med voks.